Hvordan vet jeg om Mercedes har fjernstart?[Les dette!] (2024)

Fjernstart er i mange biler i dag, noe som gjør det mer praktisk å starte den.Imidlertid, vet du om Mercedes har en?Vi undersøkte for å hjelpe deg med å finne og gi mer relevant informasjon.

Du kan vite om Mercedes har ekstern start, av

  • Kontrollere nøkkelen FOB
  • Spør bilforhandleren din
  • Sjekk manualen

Fortsett å lese for å vite om Mercedes har en ekstern start, hvordan du tester den, og hvordan du kan installere en.

How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (1)

Hvordan finne ut om bilen din har fjernstart

Fjernstart er en praktisk måte å starte bilen mens du er borte fra den.Så lenge du er innen rimelig avstand, kan du starte den ved å trykke på fjernknappen på FOB.

Det gir bilen tid tilvarme oppFør du kan komme inn.Dette kommer spesielt godt med i vintersesongen.

For å finne ut om bilen din har en ekstern start, må du utføre noen få sjekker, inkludert:

Sjekk nøkkelen din FOB

How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (2)How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (3)

Sjekk ut denne viktige eksterne startnøkkelen FOB på Amazon.

Det er knapper på FOB med forskjellige symboler på seg.Hvis du merker en knapp med enbuet pilPå FOB har bilen en fjernstart.

How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (4)

Spør bilforhandleren din

Du kan spørre bilforhandleren din om bilen din har en ekstern start, og de vil sjekke identifikasjonsnummeret til kjøretøyet(Vin).VIN er et tall som viser produsenten og de unike funksjonene i kjøretøyet ditt.

Hvis du foretrekker å ikke spørre forhandleren din, kan du se etter den i Mercedes på dashbordet ellerdørkarmpå førersetet.

Et annet sted å se etter VIN er fra forsikringspolisen din, og stedet du registrerte bilen din.

How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (5)

Sjekk manualen din

Åpne manualen og les gjennom den for å finne ut om den er utstyrt med en ekstern start.Hvis den har en, finner du også instruksjonene om hvordan du bruker den.

How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (6)

Hvordan teste den eksterne start

Etter å ha bekreftet at bilen din har fjernstart, er det best å teste den for å sikre at den fungerer.De grunnleggende trinnene for å teste den eksterne starten på bilen din inkluderer:

  1. Trykk på låseknappen for å minne bilen din om at du nettopp kjøpte den.
  2. Trykk på fjernstartet i noen sekunder, hvoretter du skal se lysene tennes.
  3. For å avbryte, hold den eksterne startknappen i noen sekunder.
  4. Etter å ha startet bilen, trykk på knappen på dørhåndtaket for å åpne døren.
  5. Når du kommer inn, trykker du på bremsen og trykker på start-stop-knappen for å begynne å kjøre alle funksjonene i bilen din.

Videoen nedenfor gir en visuell representasjon av trinnene over:

Hvilken Mercedes har fjernstart?

How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (7)

AvFørste fjernkontrollStart installasjon i en Mercedes begynte med 2010 -modellene.De inkluderte senere 2016 -modellene, ogMercedes-Me-ConnectApp ble introdusert.Denne appen er tilgjengelig enten via datamaskinen eller smarttelefonen.

Det er godt å merke seg at Mercedes -kjøretøyene fra slu*tten av nittitallet tilmidten av 2000-talleter ikke kompatible med det eksterne startsystemet.Derfor er det umulig å installere dem med en ekstern start.

Fra hvor enn du er, kan du starte Mercedes ved hjelp av denne appen, og du kan få tilgang til mange andre funksjoner eksternt, inkludert:

Låse eller låse opp bilen

Du trenger ikke lenger å bekymre deg for at du ikke låste dørene dine.Ved å bare trykke på en knapp, kan du låse eller låse opp dørene.

Lokalisere kjøretøyet ditt

Å finne dine Mercedes hvor som helst med denne appen er en lek.

Motta oppdaterte data

Motta raskt en oppdatering av drivstoff nivået, dekktrykket, kjørelengden og mye mer.

Kan du installere ekstern start i bilen din?

Du kan ha ekstern start installert hvis bilen din ikke er en.Vi skal veilede deg om å installere den eksterne start, og bemerker at instruksjonene varierer mellom kjøretøyer.Detrinnå følge er:

Kjøp riktig ekstern startpakke

How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (8)How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (9)

Sjekk ut dette Universal Car Remote Control Kit på Amazon.

Ring Mercedes -bilforhandleren for å gi deg råd om den eksterne starteren som er kompatibel med modellen din.Det må også matche anti-tyverisystemet i bilen din, ellers må du kjøpeanti-datterOmkjørs moduler, som vil pådra seg flere kostnader.

Les instruksjoner nøye

Les instruksjonene i manualen din, samt gå gjennom koblingsskjemaene.Lær ledningstilkoblingene i startpakken og tenningen.Andre inkluderer tilbehør og strømkontroller som klimaanlegg, radio og alarmsystem.

Sett sammen verktøy og utstyr

How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (10)How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (11)

Dette er et digitalt multimeter som er på Amazon.

Finn ut av manualen, verktøyene og utstyret du trenger som digitalt multimeter, skiftenøkler, elektrisk tape, ledningskuttere, verktøykniver, loddejern og skrutrekkere.

Bestem hvor du skal installere den eksterne starteren

Det vanlige stedet for den eksterne starteren er inne i streken under rattet.Imidlertid kan du bestemme deg for å installere det på et annet sted som over hanskerommet eller radioen.

Før du begynner, sjekk for å sikre at alt fungerer bra, og reparer alle elektriske ledninger som ikke fungerer som den skal.Disse inkluderer batteri, lys, brytere og andre elektriske komponenter.

Husk å koble fra batteriet før du jobber med det elektriske systemet fordi det forhindrer potensielle støt.Skjønt når du tester ledningene, må batteriet kobles til.

Få tilgang til ledningene for starteren din

For å få tilgang til ledningene for å koble til startpakke, bruk en skrutrekker for å fjerne panelet som dekker rattet.Hvis panelet er festet med muttere og ikke skruer, bruk en stikkontakt for å fjerne dem.

Koble ledningene riktig

How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (12)How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (13)

Dette er et loddingssett som du kan finne på Amazon.

Begynn å koble ledningene ved å strippe ½-1-tommers belegg på ledningen.Pakk ledningen du festes til den strippede ledningen.Med et loddejern, lodder du dem sammen, og pakker deretter elektrisk tape rundt denne forbindelsen.

Deretter kobler du bakketråden som normalt er svart og er en del av starteren.Det er best å koble denne ledningen inne i sparkpanelet, helst på en metalloverflate som ikke er malt.

Identifiser 12V konstant ledning og fest den til strømledningene.12V konstant ledning er festet til batteriet og er også festet til tenningsbryteren.Bruk et multimeter for å bekrefte.

Hvis Mercedes har en konstant ledning som er mer enn 12V, må du sjekke strømmen med høyere strømbehandling og feste den til den primære strømledningen.Beskytt dem ved å tappe rundt tilkoblingene, og unngå å berøre kollisjonspute -ledningene som er gule.

Fest starttilbehørstråden til tilbehørstråden i kjøretøyet ditt

How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (14)How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (15)

Ta en titt på denne boksen med bilrelé på Amazon.

Tilbehørstråden er ansvarlig for transportkraft til klimaanleggskontrollene og overfører den til 12V konstant ledning.

For å finne denne ledningen, fest multimeteret mens nøkkelen er slått av.Den skal lese null.Neste, vri tasten i den første posisjonen, og hvis du har funnet tilbehørstråden, vil spenningen være mellom 11,5V og 14V, eller rundt 12V.Hvis du har mer enn én tilbehørstråd, kobler du dem ved hjelp av et relé.

Finn og koble tenningsledningen

Tenningstråden, som er festet til tenningsbryteren, overfører strøm til tenningssystemet og drivstoffpumpen.Etter å ha funnet denne ledningen, bruk et multimeter for å teste og bekrefte at det er den.

Vend nøkkelen til den første posisjonen, og spenningen skal lese null.Når du vender nøkkelen til den andre posisjonen, men ikke starter bilen, vil du se en lesning.Dette viser at du har funnet tenningsledningen.Hvis det ikke er noen lesing, fortsett å lete etter det til det er lesing.

Fest starttråden

Test den potensielle starttråden du har identifisert med et multimeter.Den skal lese null med nøkkelen i alle posisjoner, bortsett fra når du svever motoren.Med nøkkelen er i 2ndPosisjon, den skal lese 12V mens du svever motoren.Den vil gå tilbake til null når du slipper nøkkelen før motoren dinsnur seg.

Koble bremsrådene til parkeringslyset

Du må koble bremsrådene til parkeringslyset, og derfor må du se etter bremsråden.Mens bilen din er på, finn bremsråden ved å trykke på pedalen og teste den med et multimeter.Med pedalen fortsatt nede, skal ledningen lese mellom 11,5 og 14V.

Det er avgjørende å koble seg til bremsrådene fordi det forhindrer at en kjører bort i bilen din når den går fra den eksterne starteren.

Finn deretter turtellertråden og koble den til turtellerutgangstråden.På grunn av denne forbindelsen løsner den eksterne starteren starteren når du starter bilen.

Hvis bilen din krever at du kobler fjernkontrollen til dørlåsene eller tyverisystemene, kan du lese manualen videre for instruksjoner.Du trenger kanskje et spesielt system for dette.

Test din eksterne start

Test for å se om fjernstartet ditt fungerer bra, inkludert bremselysene dine for å sikre at alle tilkoblinger fungerer som de skal.Bilen din skal kunne starte, kjøre og kjøre bilen ved hjelp av den eksterne starttasten.

Hvis alt fungerer bra, plasser fjernsensoren og ledningene i rommene og erstatt sparkpanelet og panelet som dekker tenningsbryteren.

I Avslu*tning

How Do I Know If My Mercedes Has Remote Start? [Read This!] (16)

Det er lett å finne ut om bilen din har en ekstern start, som du bør teste.De siste kjøretøyene har denne funksjonen, og det er høyst usannsynlig at de kan installeres i eldre kjøretøy.

Imidlertid, hvis bilen din ikke har en og er kompatibel med en ekstern start, kan du få den installert av en profesjonell.

Nedenfor er flere av våre tidligere innlegg:

Hvorfor er den eksterne start deaktiverte INC -systemfeilen

Hvor lang tid tar det å installere fjernkontrollstart på et kjøretøy

Hvordan vet jeg om Mercedes har fjernstart?[Les dette!] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6362

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.