Hvordan bruke Mercedes-Benz Remote Start-appen |Getjerry.com (2024)

Mercedes Me Connect -appen lar deg praktisk eksternt starte kjøretøyet fra omtrent hvor som helst - hvis du er villig til å betale noen dollar per måned.Funksjonen lar deg starte motoren med trykket på en knapp i appen, og hvis du ikke begynner å betjene kjøretøyet innen 10 minutter, vil den slå seg av automatisk.

Fjernstart er en ideell funksjon hvis du håper å komme inn i en behagelig hytte - spesielt under kaldt vintervær.Hvis du allerede planlegger å bruke andre funksjoner som er tilgjengelige i Mercedes-Benz's Me Connect-appen, kan du også bestemme deg for å velge ekstern startfunksjon.

Så, hvordan får du appen, og hvordan aktiverer du den eksterne startfunksjonen?Tillate

Jerry

, The

pålitelig forsikring sammenligning app

, for å legge ut detaljene for deg.Vi vil til og med gi deg gjennomgangenvårapp, som gjør det praktisk å starte sparing på din

Mercedes-Benz forsikringskostnader

.

Blir du dratt av bilforsikringen din?Finn ut på mindre enn to minutter.

Ingen lange skjemaer · Ingen spam · Ingen gebyrer

Finn forsikringsbesparelser (100% gratis)

4.7/5 -vurdering på App Store

Hvordan starte din Mercedes-Benz eksternt gjennom Mercedes Me Connect-appen

MedMercedes meg Connect -appen, som er kompatibel med de fleste Mercedes-Benz-kjøretøyer med et modellår i 2019 eller nyere, kan du enkelt overvåke informasjon som kjøretøyets serviceinfo, beliggenhet, dekktrykk og turdata-og til og medStart motoren eksternt.

For å bruke funksjonen, må du laste ned appen først.Det er tilgjengelig via Apples App Store og Google Play for Android -brukere.

Når du har lastet ned appen og satt opp en konto, må du koble enheten din med kjøretøyet.For å gjøre det, kan du skanne QR-koden på kjøretøyets multimediasystem eller legge inn Mercedes-Benzs kjøretøyidentifikasjonsnummer (VIN) i appen.

Etter å ha paret appen med kjøretøyet ditt, kan du ganske enkelt trykke på en knapp i appen for å aktivere de forskjellige tjenestene som følger med appen, inkludert ekstern motorstart.

Når du er satt opp, vil appen din ha et eksternt startalternativ som du kan trykke på for å starte motoren.Appen vil vise deg bekreftelse når kjøretøyet er i gang, så vel som interiørtemperatur og en 10-minutters timer som viser deg hvor mye tid du har før kjøretøyet automatisk slår seg av igjen.

For å bruke funksjonen, må du ha alle kjøretøydører låst, alle vinduer rullet opp, og bensintanken din skal være minst et kvarter full.

Hvis du har vanskeligheter, eller hvis du vil bekrefte at kjøretøyet ditt er kompatibelt med fjernkontrollfunksjonen, kan du nå ut til din lokale Mercedes-Benz-forhandler eller ringe kundeservicelinjen på 1-800-367-6372.

Hvordan slå av Mercedes-Benz av eksternt

Etter å ha aktivert den eksterne startfunksjonen fra Mercedes Me Connect -appen, vil motoren din slå seg av automatisk etter 10 minutter.Men hvis du aktiverte det ved et uhell, eller du skjønte at du tross alt ikke trenger å ta turen, kan du ganske enkelt trykke på "Stoppmotor" -knappen på skjermen.

Andre eksterne tilkobling funksjoner

Start av ekstern motor er langt fra den eneste funksjonen du kan dra nytte av i Mercedes Me Connect -appen.Andre inkluderer:

  • Lås/låse opp dører: Bruk appen til å låse eller låse opp kjøretøyet fra nesten hvor som helst - eller for å bekrefte at du allerede gjorde det.

  • Kjøretøystatus: Appen lar deg enkelt sjekke kjørelengden på kilometertelleren, dekktrykket, drivstoffnivået, enten motoren din er på eller på og mer.

  • Kjøretøylokator: Glem aldri hvor du parkerte igjen ved å sjekke bilens plassering fra appen.

  • Vedlikeholdspåminnelser: Hold oversikt over de nylige serviceavtaler, få påminnelser når det er på tide å reservere de neste, og motta varsler hvis kjøretøyet ditt oppdager en viss del kan ha et problem som må inspiseres.

  • Wifi Hotspot: Slå på kjøretøyets 4G WiFi -hotspot for opptil åtte enheter.

  • Drivstoff- og ladestasjon lokalisering: På tide å fylle opp eller lade opp?Appen din kan hjelpe deg med å finne drivstoff- og ladestasjoner i nærheten, komplett med prisinformasjon og butikk timer.

Og det er bare knapt klør i overflaten!

Mer:

Er Mercedes-Benz dyre å vedlikeholde?

Anbefalt

Sammenlign bilforsikring

Ingen spam eller uønskede telefonsamtaler · Ingen lange skjemaer · Ingen gebyrer, noensinne

Postnummer

Finn forsikringsbesparelser (100% gratis)

Er Mercedes-Benzs eksterne start-app gratis?

Dessverre er ikke Mercedes-Benz Remote Start-funksjonen i Mercedes Me Connect-appen gratis.

Så hvor mye koster det?Det avhenger av hvilke andre funksjoner du kombinerer det med - du kan sjekke priser for forskjellige ME -koblingsfunksjoner på

Mercedes-Benz nettsted

.

Funksjonsfunksjonen for ekstern motor alene vil koste deg$ 35 for et år, som kommer ut tilNesten $ 3 per måned.

Hvilke Mercedes-Benz-kjøretøy har fjernstart?

Den eksterne motorstartfunksjonen på Mercedes Me Connect-appen er tilgjengelig for de fleste Mercedes-Benz-kjøretøyer med et modellår i 2019 eller nyere, samt på visse 2018 GLE- og C-klasse-kjøretøyer.

De fleste andre Mercedes-Benz-kjøretøyer med 2017 og 2018 har eksterne startfunksjoner med Mercedes-Benzs eldre "MBRACE" -tjeneste.

Hvis du har VIN -en din, kan du sjekke om Mercedes meg kobler til funksjoner er tilgjengelige for kjøretøyet ditt via

Mercedes-Benz nettbutikk

.

Her er en titt på den generelle tilgjengeligheten av ekstern start via Me Connect-appen på 2019 og nyere Mercedes-Benzes:

Mercedes-Benz-modell

En klasse

Cla
Gla

C-klasse

E-klasse

Cls

S-klasse

GLB

GLC
GLE
GLS

G-klasse

Key TakeawayDe fleste Mercedes-Benz-kjøretøyer med et modellår i 2019 eller nyere vil være kompatible med den eksterne motorstartfunksjonen som er tilgjengelig i Mercedes Me Connect-appen.

Mer:

9 spørsmål å stille når du sammenligner bilforsikring sitater

Hvordan spare på Mercedes-Benz forsikringskostnader

Hvis du er villig til å betale tilsvarer noen få dollar hver måned, kan du bruke Mercedes Me Connect -appen for å raskt fjernkontrollstart motoren.Men uten kostnad i det hele tatt, kan du bruke

Jerry

app for raskt å låse inn besparelser på din

Mercedes-Benz bilforsikring kostnader

!

Hvis du aldri har hørt om det før, er Jerry en

TRålet forsikringssammenligning app

Det sparer sjåførene i gjennomsnitt $ 800+ per år ved å hjelpe dem med å finne de beste tilgjengelige tilbudene på bilforsikring.Slik kan du dra nytte av tjenesten selv:

  • Last ned Jerry -appen på iPhone eller Android -telefonen.

  • Gi noen få grunnleggende informasjonsstykker om deg selv og din Mercedes-Benz.

  • Etter omtrent 45 sekunder, begynn å gjennomgå personlige sitater trukket fra et basseng på opptil 55+ av landets topprangerte forsikringsleverandører.

  • Velg policyen som ser mest tiltalende ut for deg!

Når du har funnet riktig dekningsalternativ for deg med riktig hastighet, kan Jerrys erfarne team av forsikringsagenter hjelpe deg med å navigere i prosessen med å bytte til den nye policyen.

Å, og det er en ekstra fordel: Jerry vil ikke selge din personlige informasjon eller kaste bort tiden din med falske sitater.Hvis du er nysgjerrig på andres opplevelser med Jerry, kan du sjekke kundeanmeldelser!

Jerry

Hadde en super enkel app som var enkel å navigere.Og deres fantastiske kundeservice gjorde alt enda enklere.Pluss at jeg sparte 700 dollar på ett år. ”—Lucia M.

Anbefalt

Tusenvis av kunder sparte i gjennomsnitt $ 887/år på bilforsikringen sin med Jerry

Denne appen er flott, men kundeservicen er enda bedre!For ikke å nevne praktisk!

Min mann og jeg fikk den laveste prisen (mye lavere enn prisene jeg fant på nettet gjennom mine egne søk), raskt, og stort sett gjennom tekstmelding!Tusen takk for en problemfri opplevelse👍

How to Use the Mercedes-Benz Remote Start App | GetJerry.com (1)

Gabriella R.

Finn forsikringsbesparelser (100% gratis)

How to Use the Mercedes-Benz Remote Start App | GetJerry.com (2)How to Use the Mercedes-Benz Remote Start App | GetJerry.com (3)

4.7/5 -vurdering på App Store

Hvordan bruke Mercedes-Benz Remote Start-appen |Getjerry.com (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 6366

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.