Beste 5 automatiske portåpnere på markedet i 2022-anmeldelser (2024)

Er du lei av å åpne og lukke porten manuelt?

Da har denne anmeldelsen nyttig informasjon for deg. Her snakker vi om automatiske portåpnere og deres funksjoner. Du kan lese om automatisk portåpner sine fordeler, installasjonsprosess, vedlikehold, priser og mer. Etter at du har lest denne anmeldelsen, vil du kunne finne den beste automatiske portåpneren for deg.

Best 5 Automatic Gate Openers On The Market In 2022 Reviews (1)

Hva er fordelene med en automatisk portåpner?

Først, Gate Type

Den automatiske portåpneren er en enhet som åpner eller lukker porten automatisk. For det første finnes det ulike portåpnere for ulike porttyper. De viktigste porttypene er skyve- og slagporter. Svingporten kan ha ett eller to blader. Svingportene fungerer som vanlige dører i huset. Skyveporten krever mindre plass for å åpne/lukke. De er mer vanlige i kommersiell bruk.

Standard portstørrelse

Portmotorene er vanligvis tilgjengelige som leddarm, har du dobbel svingport trenger du to leddarmer. Portens vekt og størrelse er også viktig, innkjørselporten er vanligvis 10 til 12 fot lang. Standardstørrelsen på svingporten er 16 eller 18 fot lang. Portens vekt avhenger av materialet, jern, tre, vinyl og andre materialer.

Strømkilde

Du kan velge strømkilde for portåpneren din. Det er AC transformator, batteri backup eller solcellepanel. Hvis du velger vekselstrøm, kobler du bare maskinen til din eksisterende strømkilde. Solcellepanelet er økonomiske alternativer, det sparer strøm. Batteribackupen er veldig nyttig når strømmen er ute. Men mange portåpnere bruker en kombinasjon av alle disse tre strømkildene.

Hvor kan jeg kjøpe den automatiske portåpneren?

Etter at du har lært noen grunnleggende ting om portåpnere, kan du enkelt finne den beste automatiske portåpneren for porten din. Du kan gå til nærmeste butikk i ditt sted og sjekke tilbudet deres. Du kan også bestille en portåpner online. Besøk Amazon, sammenlign produktene og les kjøperens anmeldelser.

Beste 5 automatiske portåpnere

Beste enkeltsvingende automatisk portåpner

USAutomatisk portåpner

To ladealternativer

Denne automatiske portåpneren har 29,1 x 9,6 x 24,1 tommer og den veier 34 pund. Det er en portåpner av kommersiell kvalitet, og hvis du har en enkelt slagport, er denne automatiske portåpneren et godt valg. Den drives av et batteri på 12 V. Du kan lade batteriet med AC-transformatoren og solcellepanelet.

Automatisk kjettingledd portåpner

Den automatiske portåpneren bruker 16 sekunder på å åpne eller lukke porten. Portvekten spiller ingen rolle hvis den ikke overskrider grensen. Du kan installere denne automatiske portåpneren på gårdsporten med en lengde på opptil 20 fot, på 12 fot dekorativ jernport eller 14 fot lang kjettingport.

Best 5 Automatic Gate Openers On The Market In 2022 Reviews (2)

Lineær aktuator

USAutomatic-boksen inkluderer maskinvare for installasjon, to fjernkontroller, batterilader, AC-transformator, kontrollboks, lineær aktuator og installasjonsmanual. Den lineære aktuatoren sikrer 400 pund skyvekraft. Den gir også en kompresjonsvurdering på 1000 pund. Det nødvendige blysyrebatteriet er ikke inkludert.

Sentry Plug N Go

Denne automatiske svingportåpneren bruker Plug N Go-systemet, noe som betyr at det ikke er behov for kabling og installasjonsprosessen er kort og enkel. Det varer under en time. de universelle monteringsbrakettene gir trykk for å åpne og dra for å åpne installasjonssystemet.

Egenskaper:

  • for enkel slagport
  • all maskinvare inkludert
  • legge til solenergi
  • 3 års garanti

Beste automatiske portåpner med tastatur

Mighty Mule Automatisk portåpner

Automatisk gårdsportåpner

Mighty Mule-portåpneren er designet for lette enkeltsvingporter. Den motstår porten på opptil 12 fot og veier mindre enn 300 pounds. Huset er laget av slitesterke ABS-materialer. Den fungerer på alle porttyper: kjetting, tre, rør, panel og dekorative porter.

Best 5 Automatic Gate Openers On The Market In 2022 Reviews (3)

Dual Sense-teknologi

Mighty Mule automatiske portåpner bruker Dual Sense-teknologi. Denne teknologien oppfyller UL325 sikkerhetsstandarder. Denne automatiske portåpneren og -lukkeren kommer med detaljert instruksjon, du kan installere den på porten din uten hjelp. DVD-instruksjonen vil hjelpe deg.

Marine type batteri

Med unntak av instruksjoner og portåpner, inkluderer Mighty Mule-pakken en fjernkontroll, AC-transformator, kontrollboks og all nødvendig maskinvare for montering. Det er batteridrevet automatisk portåpner, så du må kjøpe bilbatteri på 12 V eller marinebatteri med 250 CCA.

Best 5 Automatic Gate Openers On The Market In 2022 Reviews (4)

Utgangssensorer

Ønsker du å bruke solenergi kan du kjøpe solcellepanel på 5 watt eller 10 watt. Fjernkontrollen har en enkelt knapp for å lukke/åpne porten. Du kan legge til mer tilbehør som flere fjernkontroller, tastatur, solcellepanel, utgangssensorer og mer. Dette er en billig automatisk portåpner, så alle har råd til det.

Egenskaper:

  • enkelt slagport
  • oppfyller sikkerhetsstandarder
  • enkel automatisk portinstallasjon

Beste automatiske gjerdeportåpner

E8 400MM Rustfri Automatisk portåpner

Ikke noe batteri

E8 automatisk portåpner har 32 x 12 x 9 tommer og den veier 41 pund. E8-portåpneren er laget av kvalitetsmateriale i rustfritt stål. Det materialet gir holdbarhet. Denne portåpneren krever ikke batteri. Produsenten gir 1 års garanti.

Best 5 Automatic Gate Openers On The Market In 2022 Reviews (5)

Reservebatteri

Pakken inkluderer to armer i rustfritt stål, en kontrollboks, mottaker, tre fjernkontroller, transformator, reservebatteri, to utløsernøkler, braketter og annen maskinvare for installasjon. Brukerhåndboken følger også med. Transformatoren konverterer 110 VAC til 16 VAC. Reservebatteriet vil gi strøm når den primære strømkilden svikter.

Dobbel svingport

Den automatiske portåpneren E8 kan håndtere den doble svingporten på 26 fot lang og maksimal vekt på 1200 pund totalt. Så ett blad kan ha 13 fot og 600 pund. Hvis det oppstår noen nødstilfeller, bruk utløsernøkkelen og åpne porten manuelt.

Best 5 Automatic Gate Openers On The Market In 2022 Reviews (6)

Tre fjernkontroller

Hvis du vil ha en mer energieffektiv portåpner, monterer du solcellepanelet. Denne automatiske portåpneren er solcellekompatibel. Med fjernkontrollen kan du åpne og lukke porten på avstand, for eksempel fra bilen, slik at du ikke trenger å gå ut av bilen.

Egenskaper:

  • 1 års garanti
  • rustfritt stålmateriale
  • dobbelsving automatisk portåpner
  • solcellekompatibelt system

Beste solcelledrevne automatiske portåpner

Ghost Controls automatisk portåpner

730 dager

Ghost Controls automatiske portåpner har en leddarm. Den har 37,8 x 9,2 x 7,5 tommer. Den veier 26 pund. Det er en batteridrevet portåpner. Det krever et blybatteri på 12 V. Gjennomsnittlig batterilevetid er ca. to år. Produsenten tilbyr 18 måneders garanti for portåpnerens deler og livstidsgaranti for motor- og girmontering.

Best 5 Automatic Gate Openers On The Market In 2022 Reviews (7)

Rørporter

Ghost Controls automatiske portåpner er designet for enkeltsvingporter. Den kan operere med en port på 20 fot lang og veie opptil 300 pund. Denne automatiske svingportåpneren er optimalisert for rørformede porter, men du kan installere den på dekorative, dekorative, kjetting, plantasjeporter. Bare ikke bruk den på solide panelporter.

Installasjon av automatisk portåpner

Du kan bruke denne automatiske portåpneren som erstatning for GTO, Mighty Mule, Linear Pro, Aleko AS og GG portåpnere. All maskinvare for installasjon er inkludert. Du kan installere portåpneren selv, det er enkelt og du vil få detaljerte instruksjoner.

Best 5 Automatic Gate Openers On The Market In 2022 Reviews (8)

10W solcellepanel

Solcellepanelet på 10 W følger med i esken. Det er et flott alternativ for batterilading. Fjernkontrollen er også inkludert, den har en lang rekkevidde på 1000 fot. Med fjernkontrollen kan du åpne to forskjellige porter. Sikkerhet GhostCode-teknologi forhindrer hacking og sikrer kun autorisert tilgang.

Egenskaper:

  • batteridrevet portåpner
  • solcellepanel inkludert
  • GhostCode-teknologi

Beste automatiske skyveportåpner

Eagle automatisk portåpner

Vekselstrøm

Eagle-I automatiske portåpner har 23,5 x 16,5 x 14,7 tommer og den veier 65 pund. Denne automatiske portåpneren bruker vekselstrøm. Så det krever ikke batterier. Den automatiske portmotoren har 0,5 hestekrefter og det er den kontinuerlige motoren. Ørnen har en gjennomsnittspris.

Best 5 Automatic Gate Openers On The Market In 2022 Reviews (9)

To kjeder

Eagle automatiske portåpner er åpneren for boligbruk med kommersiell kraft. Den er designet for en skyve-/rulleport på 18 fot lang og som veier opptil 300 pund. Eagle-pakken inkluderer to nikkelbelagte kjeder på 10 fot, to fjernkontroller, mottaker og foto-øyesensor.

Slipp sveiven

Produsenten gir 5 års garanti. Installasjonsprosessen er enkel, men det anbefales å ringe fa*gfolk. Hvis du skader portåpneren, dekker ikke garantien det. Ved strømbrudd har Eagle en sikker utløsersveiv. Bruk den og åpne porten manuelt.

Best 5 Automatic Gate Openers On The Market In 2022 Reviews (10)

Stopp-omvendt funksjon

Denne automatiske rulleportåpneren har mange sikkerhetsfunksjoner. Stopp- og reversfunksjonen slås på hvis porten oppdager en hindring. Det forhindrer portskader og kjøretøyskader. Du kan bruke åpne/lukke forsinkelse, det er en motorbrems og delvis åpen funksjon. Det er nyttig for fotgjengere. Du kan sette opp en automatisk lukkingsfunksjon og velge portens lukketid.

Egenskaper:

  • automatisk skyveportåpner
  • vekselstrøm
  • delvis åpen funksjon
  • automatisk lukkefunksjon

Konklusjon: Hvilke 2 automatiske portåpnere er de beste?

Som du ser er det fem ulike portåpnere for ulike porttyper, portvekt og portlengde. Jeg anbefaler to portåpnere, en for skyveporten og en for svingporten: denØrneportåpnerogE8 portåpner. Eagle bruker vekselstrøm, den har utløsersveiv for nødstilfeller og stopp- og reversfunksjon for kjøretøybeskyttelse. E8-portåpneren er designet for doble svingporter, den er solenergi-kapabel og har 1 års garanti.

Hvis du finner denne anmeldelsen nyttig, les mer om disse enhetene i innlegget omportoperatører. Hvis du ser etter en portåpner for innkjørselen, sjekk ut anmeldelsen avbeste oppkjørselen portåpnere. Hvis du har slagporter, les artiklene omsvingportåpnere.

  • Beste 5 automatiske portåpnere med tastatur i 2022-anmeldelser
  • Beste 5 automatiske portmotorer du kan finne i 2022-anmeldelser
  • Beste 5 svingportåpnere på markedet i 2022-anmeldelser
  • Beste 5 kommersielle portåpnere på markedet i 2022-anmeldelser
  • Beste 5 rulleportåpnere på markedet i 2022-anmeldelser
  • Beste 5 skyveportåpnere på markedet i 2022-anmeldelser
  • Beste 5-sideportåpnere på markedet i 2022-anmeldelser
  • Beste 5 kraftige portåpnere på markedet i 2022-anmeldelser
  • Beste 5 smarte portåpnere på markedet å kjøpe i 2022-anmeldelser
  • Beste 2 Wifi-portåpnere på markedet i 2022 anmeldelser + guide
  • Beste 4 hydrauliske portåpnere du kan kjøpe i 2022-anmeldelser
  • Beste 5 boligportåpnere for hjemmet ditt i 2022-anmeldelser
  • Beste 5 billige portåpnere for hver lomme i 2022-anmeldelser
  • Beste 5 doble portåpnere du kan velge i 2022-anmeldelser
  • Beste 5 solcelledrevne skyveportåpnere i 2022 anmeldelser
Beste 5 automatiske portåpnere på markedet i 2022-anmeldelser (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated:

Views: 5868

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.