Topp 10 Apple TV Remote App 2019 (2023)

Mange mennesker vet ikke engang at Apple TV-fjernkontroll-appen finnes, Apple TV-fjernkontroll-appen finnes på både Android og iOS, derfor kan nesten alle bruke den og kontrollere Apple TV-en sin via smarttelefonen. Du kan gjøre nesten alt med en ekstern app som du kan gjøre med Apple TV-fjernkontrollen. Det vil tillate deg å starte appen veldig enkelt, noe av det mest interessante med er at du kan bruke tastaturinndata fra smarttelefonen din som er raskere og enkel sammenlignet med fjernkontrollen. Hvis du er en av dem som spiller mange spill, kan Apple TV-fjernkontroll-appen også komme godt med for deg fordi den har enkle berøringskontroller. Hvis du spiller musikk på Apple TV, kan du se flere detaljer på smarttelefonen. Du kan få tilgang til kontrollsenteret ved å sveipe opp på smarttelefonen, det er ikke mye av en funksjon, men det er veldig nyttig og raskt. Vi har samlet en liste over noen av de beste Apple TV Remote-appene for iPhone og Android også.

  • Del 1. 10 beste Apple TV Remote-apper
  • Del 2. Hvordan fikse Apple TV Remote-appen som ikke fungerer

Del 1. 10 beste Apple TV Remote-apper

Dette er noen av de beste appene du kan bruke i ingen spesifikk rekkefølge, noen av dem er for Android, noen for iOS og noen for begge.

1.Peel:

Top 10 Apple TV Remote App 2019 (1)

Peel er kanskje det mest populære alternativet i denne eksterne appene, og med god grunn. For det første kan det fungere både over ditt lokale nettverk eller via IR også. Hvis du har en Android-telefon med en IR-blaster, vil du ha best mulig kompatibilitet, uansett hvordan hjemmeunderholdningssituasjonen din er. Appen kan til og med kontrollere smarthjemenhetene dine, inkludert Apple TV. Hvis du ser etter Apple TV-fjernkontroll-appen for Android, kan du prøve peel. Den er også tilgjengelig på iOS.

2. AnyMote:

Top 10 Apple TV Remote App 2019 (2)

AnyMote ligner på Peel, bare den bytter noen av appens mer TV-sentriske funksjoner for pene automatiseringstriks. AnyMote kan kontrollere alle smartenhetene dine og lar deg sette oppgaver kalt makroer, som i utgangspunktet er kjedekommandoer som du kan sende til flere enheter samtidig. For eksempel, hvis du er i ferd med å finne deg til rette for en film, kan du utløse en lagret makro for å slå på TV-en, bytte kanal eller starte en app, og dempe lysene samtidig. Hvis du er interessert i automatisering og å være kreativ med dine egne makroer, prøv AnyMote. Hvis du ikke vet hvordan du parer Apple TV-fjernkontrollappen, så ikke bekymre deg, det er ganske enkelt å gjøre i denne appen.

3. Klart:

Top 10 Apple TV Remote App 2019 (3)

Etter en nylig oppdatering kan Sure kontrollere nesten alle enheter i hjemmet ditt, men den konsentrerer seg virkelig om underholdningsenhetene dine. En av de mer fantastiske funksjonene er dens evne til å kontrollere mediestrømmingsmaskinvare, og til og med skyve lokale filer til disse enhetene. Ved å bruke Sure kan du for eksempel sende musikk, videoer og bilder til en Chromecast ved hjelp av en iPhone. Det motsatte gjelder også, noe som betyr at du kan få innhold lagret på en server og spille det av på telefonen. Men en av Sures mest interessante funksjoner er sikkerhetskopieringsevnen, som hindrer deg i å måtte konfigurere alt i hjemmet ditt igjen når du kjøper eller bytter telefon. Hvis du ikke vet hvordan du bruker Apple TV Remote App, kan du prøve dette. Det er veldig enkelt og tilgjengelig for både Android og iOS.

4. AIR-fjernkontroll:

Top 10 Apple TV Remote App 2019 (4)

AIR Remote er en app for Android-enheter, den er et nyttig alternativ hvis du har en Android-telefon og en Apple TV. Du trenger ikke å jailbreake Apple TV. Hvis du ikke har en iPhone, vil dette være perfekt for de som bruker Android-telefoner til å kontrollere Apple TV. Den kan konverteres med mange andre mac-produkter. Grunnleggende knapper støttes, og du kan sveipe hvis du vil. Jeg tror dette er en flott app for brukere som ikke føler behov for å gå ut og kjøpe et Apple-produkt for å kontrollere en Apple TV

5.Apple TV Remote:

Top 10 Apple TV Remote App 2019 (5)

Apple TV Remote er den perfekte appen for å kontrollere Apple TV fra iPad eller iPhone. Med denne appen slipper du å reise deg fra sofaen for å bytte kanal-TV. Den har nesten alt du vil gjøre på TV-en. Når du ser på Apple TV er det en god sjanse for at du sjekker tekster, skriver e-poster osv. Med Apple TV Remote-appen trenger du aldri å legge fra deg iPhonen for å nyte TV. iPhone vil enkelt integreres med Apple TV slik at du kan kontrollere den slik du vil. Jeg elsker berøringsbevegelsene som lar meg gjøre ting på TV-en med et fingersveip. Jeg spiller ofte spill på Apple TV med Apple TV Remote-appen. Jeg kan aldri se Apple TV uten denne appen nå.

6. XFINITY TV-fjernkontroll:

Top 10 Apple TV Remote App 2019 (6)

XFINITY TV Remote er en gratis app for iOS-enheter. Med denne appen kan du kontrollere TV-en fra mobilenheten din. Du trenger en internettforbindelse for å bruke appen. Mellom TV, DVD, Apple TV og spillkonsoll har vi alle mange fjernkontroller. For mange fjernkontroller! Du vil gjerne konvertere smarttelefonen din til en fjernkontroll med Xfinity TV Remote-appen. Den støtter en rekke enheter og er veldig enkel å bruke. Hvis du ikke vet hvordan du parer Apple TV-fjernkontrollappen uten fjernkontroll, så ikke bekymre deg for at denne appen har dekket deg.

7. RowMote:

Top 10 Apple TV Remote App 2019 (7)

Rowmote er en app for iOS-enheter. Med denne appen kan du fjernstyre lyden, videoen og presentasjonene til Mac-enheten din fra mobilen. Dette er bare et enkelt verktøy du må ha. Det er på en måte som en universalfjernkontroll, bortsett fra, med iPhone, og kontrollerer Apple-enhetene dine. Det beviser også at Bluetooth ikke er helt verdiløst og gir god kontroll over Apple-enhetene dine.

8.Digital universalfjernkontroll:

Top 10 Apple TV Remote App 2019 (8)

Dijit er en universell fjernkontrollapp for TV-en din, spillere og alle andre enheter som du kan bruke fra smarttelefonen din. Nøkkelfunksjonene til denne appen er tilpassede menyer og programguide for dine favoritt-TV-programmer. Den støttes på både Android og iPhone og krever at Griffin Beacon fungerer. Denne enheten pares med iPhone eller Android via Bluetooth. Det gir full kontroll over enhetene dine, den eneste ulempen er at du trenger ekstra maskinvare.

9. Regel:

Top 10 Apple TV Remote App 2019 (9)

Ved å bruke en spesiell maskinvare som er obligatorisk for denne appen, får du kontroll over alle dine Wi-Fi-aktiverte hjemmeenheter. Enhver enhet som er i stand til å trans-motta Wi-Fi-signaler som kan være din AC, lyssystem iRule er den perfekte kontrollerappen for smarttelefonen din. Den har to versjoner, den første for $50 kommer med støtte for 3 fjernkontroller og premiumversjonen koster $100 med muligheten til å støtte opptil fem fjernkontroller. Appen er tilgjengelig for både Android og iPhone på henholdsvis Google Play Store og iTunes App Store. Den eneste ulempen er at denne appen er dyr.

10.Røde øyne:

Top 10 Apple TV Remote App 2019 (10)

RedEye-appen kommer etter Dijit når det kommer til funksjoner, den har en basestasjon som fungerer som mellomledd mellom smarttelefonen og dine fjernstyrte enheter. Du kan legge bort alle fjernkontrollene dine og nyte universell kontroll fra din, iPhone og PC-en din også. Denne typen funksjonalitet kommer imidlertid ikke til å være billig; det vil koste deg rundt $200 for basestasjonen. Den eneste ulempen med denne appen er at prisklassen er ekstra

Del 2: Hvordan fikse Apple TV Remote-appen som ikke fungerer

Det er enkelt å koble iPhone til Apple TV ved hjelp av Remote-appen, men noen ganger når du følger alle trinnene for å koble iPhone til Apple Tv-en på riktig måte, men likevel finner ut at Apple TV-fjernkontrollappen ikke fungerer. Her får vi noen rettelser for deg.

1. Start WIFI-tilkoblingen eller ruteren på nytt

Den eksterne appen trenger en WIFI-tilkobling for å koble til din Apple TV. Hvis det er noe galt med WiFi, vil det forårsake tilkoblingsproblemet. Sørg for at iOS-enheten (iPhone, iPad og iPod) og Apple TV er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket. Og start deretter iPhone Wi-Fi-tilkoblingen og Wi-Fi-ruteren på nytt.

2. Start iPhone og Apple TV på nytt

Problemet er kanskje ikke med WiFi-tilkoblingen din, men med enhetene dine. Start enhetene på nytt. Disse inkluderer din Apple TV og iOS-enhet. Hvis en enkel omstart ikke fungerer, prøv å tvinge omstart av iPhone.

3. Reparer iPhone Hvis problemet er forårsaket av iOS-problemer

Hvis iPhone har et programvareproblem som gjør at appen mislykkes hver gang den prøver å koble til Apple TV, kan du prøveTenorshare ReiBoot, som er i stand til å reparere iOS-systemet til normalt med enkle klikk. Last ned denne programvaren gratis og prøv når du trenger det.

Trinn 1. Start ReiBoot etter installasjon, Koble iPhone til den datamaskinen og velg "Reparer operativsystem"-funksjonen.

Top 10 Apple TV Remote App 2019 (13)

Trinn 2. Klikk Last ned for å laste ned den nyeste fastvarepakken. iOS-en din vil være oppdatert etter systemgjenoppretting.

Top 10 Apple TV Remote App 2019 (14)

Trinn 3. Reparer iOS-systemet med fastvarepakken. iPhone vil bli startet på nytt, og du kan konfigurere fjernkontrollen på nytt.

Top 10 Apple TV Remote App 2019 (15)

Du kan også være interessert iHvordan fikse Apple TV Remote som ikke kobles til.

Konklusjon

Det handler om de 10 beste Apple TV Remote-appene for iPhone og hva du skal gjøre hvis Apple TV Remote-appen ikke fungerer. Hvis dinApple TV sitter fast på Apple-logoen, gjenopprettingsmodus eller ikke vil slå seg på, kan du også prøve Tenorshare ReiBoot, som er i stand til å fikse mange Apple TV-problemer ved å reparere TV-ene.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated: 28/11/2023

Views: 6033

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.