Hvordan tilby ekstern MAC -teknisk support ved hjelp av Google Chrome Remote Desktop |AppleInsider (2024)

Hvis familiemedlemmer endelig flytter over til enMac, kommer du til å bli oppfordret til teknisk assistanse.Slik får du tilgang til den nye Mac fra hele byen, landet eller verden ved å dra nytte av Google Chrome Remote Desktop.

Ferien er et flott tidspunkt å oppgradere din egen maskinvare, men det er også en perfekt anledning til å forbedre andres dataoppsett, i form av en gave.Kjøper enMac Minieller enMacBook AirSom en ferie som er til stede for noen er også en god måte å oppmuntre dem til å bytte fra PC til Mac, spesielt hvis de ikke trenger å gaffle ut for maskinvaren.

Det er også mulig at familiemedlemmer eller venner kan ha benyttet seg av avtaler for å få sin nye Mac, eller de arvet en gammel Mac som noen andre erstatter og ønsket å prøve den for første gang.

Men det skjedde, det er fremdeles den samme situasjonen: noen du kjenner har en ny Mac, og de vil uunngåelig be deg om hjelp siden du er en Mac -bruker.

For familiemedlemmer i samme husholdning er det trivielt å gå bort og ta kontroll over tastaturet og musen for å løse problemet.Det er ikke så lett når du må gjøre det eksternt, enten det er den rene avstanden eller tiden til å reise, eller de sosiale distansende begrensningene til den pågåendeCOVID-19pandemi.

Det kan være fristende å fortelle dem å bruke søkemotorer for å finne svaret på egen hånd, men dette er ikke den veldedige eller vennlige tingen å gjøre.Du kan muligens gjøre det over telefonen, men å gjøre det blindt og stole på den andre personen for å nøyaktig lese hva som er på skjermen for deg og å skrive på dine vegne kan være problematisk, for å si det mildt.

I stedet for å dra til bilen, kan du sette opp Mac -en deres for å være eksternt tilgjengelig, så det hele kan gjøres over internett.Det er mange forskjellige måter å gjøre det på, inkludert ganske mange som er betalt på, men vi vil at dette skal være så enkelt og uanstrengt som mulig for å komme i gang, ettersom du uunngåelig må hjelpe personen du hjelper deg medførstegangs oppsett.

Hvorfor Chrome Remote Desktop?

Vi skal bruke Googles Chrome Remote Desktop av dette av noen få grunner.Det er relativt enkelt å sette opp i begge ender, noe som gjør det mindre hodepine å komme i gang.Det er også ganske robust for en gratis tjeneste, med den i stand til å fungere så lenge en form for internettforbindelse er tilgjengelig.

Chrome Remote Desktop er avhengig av en Chrome -nettleserutvidelse for å fungere.

Den tredje grunnen er at den er veldig god til å være plattform agnostisk.Datamaskinen som støttes kan lett være en Mac eller en PC, da det er minimale forskjeller mellom de to, og mens du kan koble deg til den eksterne datamaskinen via din egen Mac, kan du også brukeiPhoneog iPadappå gjøre det samme mens du er ute og om.

Mens appen kan brukes til å lage en permanent tilgjengelig eksternt stasjonær tilkobling, vil metoden vi vil bruke bare gi midlertidig tilgang.Selv om tilgang kan gis veldig enkelt i fremtiden av personen som trenger hjelp, er det ingen måte å sette i gang forbindelsen på din side hvis den ikke ble satt opp på forhånd.

Dette er viktig, ettersom det fremdeles lar den som mottar støtte holde datamaskinen privat.

Husk at det første oppsettet av dette kan se ut til å være mange trinn, men de er relativt enkle å instruere over en telefon.De må også gjennomgås en gang, og trenger ikke å bli gjort igjen med mindre personen du hjelper bestemmer deg for å fjerne den senere.

Hvordan sette opp Chrome Remote Desktop for fjernstøtte i macOS

  1. Be personen som trenger hjelp til å åpneKrom, og for å få tilgang til nettstedetremotedesktop.google.com/supporti nettleseren.
  2. Om nødvendig må de logge seg på tjenesten ved hjelp av Google -kontoen sin.
  3. Klikk på Chrome Remote Desktop SiteFjernstøttenær toppen.Klikk påLast ned pilVed siden av å få støtte for å få opp Chrome -nettbutikken.
  4. KlikkLegg til kromFor å legge til utvidelsen til nettleseren.KlikkLegg til forlengelsepå popup-boksen.
  5. Velg hvor du kan lagre utvidelsesinstallasjonsprogrammet, og klikkLagre.
  6. I Chrome igjen, i klar til å installere boksen, klikker duGodta og installere.KlikkJaFor å åpne nedlastingen, åpner du deretterChrome Remote Desktop Hostinnenfor Finder -vinduet.
  7. Følg installasjonsprogrammet gjennom prosessen.KlikkFortsette, velg deretter hvor du installerer vertsprogramvaren om nødvendig, daInstallere.
  8. Skriv innMAC -kontoens passordog klikkInstaller programvare.
  9. KlikkLukkNår installasjonsprogrammet er fullført.

Det virker som mye å be noen om å gjøre, men husk at du bare trenger å gjøre dette en gang.Det er også relativt lett skiltet, så noen brukere vil kunne komme seg gjennom alt det uten for mye hjelp.

Når den er installert, bør du være i stand til å be dem generere en kode for støtte, som du trenger for å etablere en forbindelse.Første gang dette blir gjort, blir de spurt avMac oså gi tillatelser, som igjen bare er for den innledende forekomsten.

Å bruke Chrome Remote Desktop i MacOS krever tildeling av tillatelser.

Hvordan generere en kode for fjernstøtte i Chrome Remote Desktop for MacOS, første gang

  1. ÅpenKromog få tilgang til nettstedetremotedesktop.google.com/support.KlikkFjernstøtte.
  2. I boksen merket Få støtte, klikkGenerere kode.
  3. For første gang du går gjennom dette, må du gi tillatelser til Chrome Remote Desktop.KlikkÅpne tilgjengelighetsinnstillinger.
  4. Klikk påhengelåsogautentiseremed Mac.
  5. I den høyre listen over apper, kryss ved siden avRemoteAssistanceHost.
  6. KlikkNESTEI vinduet tilskuddstillatelsesvinduet.
  7. En skjermopptak popup vises.KlikkÅpne systeminnstillinger.
  8. Om nødvendig klikker du påhengelåsigjen ogautentisere.
  9. I høyre boks, kryss ved siden avChromeremotedesktophost, klikk deretter påhengelåså låse den.
  10. Klikk i pop-upOk.
  11. I Chrome, klikkGenerere kode.

For andre og påfølgende kodegenerasjoner er denne prosessen mye kortere.Det blir et tilfelle av å gå til å få supportboks og klikke generere kode.

Personen som mottar støtte kan generere en kode for å etablere forbindelsen.

Koden vil være aktiv i fem minutter og må brukes til å etablere en tilkobling før utføringen av.Ettersom det er 12 tall lang, kan det leses for deg over telefon, eller kopieres og limt inn i en chat -app.

Hvordan bruke den genererte koden for å gi støtte i Chrome Remote Desktop for macOS

  1. ÅpenKromog få tilgang til nettstedetremotedesktop.google.com/support.KlikkFjernstøtte.
  2. I nedre gi støtteboks, klikker du påTilgangskodeboks og skriv innkodedu ble gitt.KlikkKoble.
  3. Personen som mottar støtte, må merke av Mac for en dialogboks som inneholder e -postadressen din, for å bekrefte at den rette personen kobles til.De må klikkeDele.
  4. Du er nå koblet sammen og har kontroll over Mac -en deres.
  5. Når oppgaven er over, klikker duslu*tt å deleå avslu*tte økten.

Husk at mottakeren av støtte fremdeles vil forventes å være i nærheten av Mac mens du jobber med den.Hvert 30. minutt vil de bli bedt om å bekrefte at de vil fortsette å dele Mac -en med deg, med den koble fra automatisk hvis det ikke blir oppdaget noe svar fra dem.

Et alternativ - skjermdelings chat -tjenester

Ovennevnte instruksjon er bra i tilfeller der du forventer å gi støtte flere ganger i fremtiden til noen, og det er også en springbrett å ha fjernkontroll over dine egne datamaskiner.Imidlertid, hvis det er en engangs ting, er det kanskje ikke den beste løsningen.

Noen chat-tjenester tilbyr skjermdelingsfunksjoner, der andre i en samtale kan se Sharer's Display.Dette, med litt stemmebasert coaching og nøye overvåking, kan være nok til å løse et lite problem.

Disse samme tjenestene kan til og med tillate en anropsdeltaker å ta kontroll over den delte skjermen, med Sharer's tillatelse.Mange chat -systemer med skjermdeling tilbyr noe på disse linjene, inkludert den for tiden populære zoom.

I Zooms tilfelle er detmuligIkke bare for å be om eller gi kontroll over en Mac i en videosamtale, men du kan til og med sette opp en spesifikk ekstern supportøkt hvis du trenger funksjoner som muligheten til å starte Mac eksternt på nytt.

Du kan til og med bruke ApplesiMessageFor å gjøre det samme på ad-hoc-basis, ved å velge samtalen med personen du hjelper deg med å klikke på samtaler i menyen, "be om å dele skjerm."

Hvordan tilby ekstern MAC -teknisk support ved hjelp av Google Chrome Remote Desktop |AppleInsider (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 5841

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.