Hvordan tilbakestille Firestick Remote [Step-By-Step 2023] | (2024)

Sist oppdatert på 7 måneder avAmelia Johansson

Tilbakestill Firestick Remote kan være en veldig vanskelig oppgave i tilfelle du har kjøpt en Amazon Firetv -enhet nylig.Selv om jeg har sett mange mennesker slite med den samme saken og leter etter en riktig metode.Siden den gang brukte jeg også søk angående dette problemet og etter å ha brukt flere timer på å google det.

Til slu*tt kom med den perfekte guiden der jeg vil lære deg hvordan du enkelt kan tilbakestille Firestick Remote i løpet av noen få sekunder.Denne metoden fungerer 100% og er ganske enkel å bruke, så uansett om du er en ny bruker eller en gammel kan du enkelt utføre den.

Selv om vi før vi flytter til guiden, må vi først forstå hva som skjer når du utfører denne handlingen.Derfor vil jeg anbefale å fortsette å lese denne artikkelen til slu*tten, ellers vil du savne litt informasjon.

Jeg vil også dele noen andre tips også, slik at du i fremtiden noen gang står overfor det problemet, kan du overvinne det på bare noen få sekunder.

Hva skjer når du tilbakestiller Amazon Firestick Remote

Innhold forestilling

Tilbakestill Firestick Remote er en prosess med å fjerne en FIRETV -pinne fjernt fra TV -en.Den sletter forbindelsen mellom TV -en og en fjernkontroll, og så vil den kreve at en bruker konfigurerer igjen.I tilfelle et brukervendt problem når fjernkontrollen ikke fungerer, er dette den beste praksisen for å overvinne dette problemet.

I denne artikkelen skal jeg diskutere to metoder som i den første metoden vi bare vil gjenopprette Fire TV Stick Remote mens vi i den andre metoden bare utfører en tilbakestilling av fabrikken.Bruk den andre metoden bare i verste fall, da den sletter alle innstillinger, apper, nedlastede filer og alt fra enheten.

Ved å bruke dette vil du se mange fordeler du ser at appene kjører mye raskere fordi det sletter alle søppel-/hurtigbufferfiler som er opprettet av disse appene.Selv om det fjerner alle nedlastede data inkludert app -sikkerhetskopien som du laster ned ved å bruke nedlasting.

På denne måten kan du spare en enorm mengde lagring og også holde enheten mye raskere enn før.Det er fordi når du er full lagring av en ildsted 4K, vil du møte overoppheting,BufferingOg flere andre typer problemer.

Selv om du sørger for å huske på at når du utfører en tilbakestilling av fabrikken, vil du bli pålagt å tilbakestille Firetv -pinnen igjen.Hvis du har glemt trinnene og vil ha en instruksjonsguide, bare følg hele denne guiden:Sett opp Amazon Firestick Device

Hvordan tilbakestille Firestick Remote

Siden jeg allerede diskuterte ovenfor at det er to metoder, så her skal vi diskutere den første metoden som avkjører fjernkontrollen og parer den igjen.Ikke glem å lese hele trinnene nøye ellers, det er ikke sikkert at du kan gjenopprette fjernkontrollen ordentlig.

OK, så bare følg trinnene nedenfor for å tilbakestille Firestick Remote:

Hold deg på startskjermen på Firestick 4K og trykk påVenstre + meny + rygg -knappsamtidig i 10 sekunder.

How To Reset Firestick Remote [Step-By-Step 2023] | (1)

Etter dette trenger du bare å vente i 60 sekunder og deretter fjerne Firestick fra TV -en.

How To Reset Firestick Remote [Step-By-Step 2023] | (2)

Når du har fjernet pinnen nå, er det bare å fjerneBatterier fra fjernkontrollenOgså og vent igjen i 60 sekunder.

How To Reset Firestick Remote [Step-By-Step 2023] | (3)

Nå er det bare å koble pinnen igjen og deretter starte TV -en og sett også batteriene i fjernkontrollen.

Når Firestick 4K startskjerm vises, bare trykk og holderHjem -Button i 40 sekunder.

How To Reset Firestick Remote [Step-By-Step 2023] | (4)

Når alt er gjort nå, trenger du bare å vente i 60 sekunder igjen til prosessen er fullført.Når alt er fullført, bare prøv å bruke fjernkontrollen igjen og sjekk om det fungerer eller ikke.

Hvis fjernkontrollen fungerer helt bra, er du god til å gå, men hvis dette ikke fungerer, bare følg den andre metoden som er gitt nedenfor.

Hvordan fikse Firestick Remote Ikke fungerende problem

Tilbakestill Firestick 4K til fabrikkinnstillinger

I tilfelle du er uheldig og metoden ovenfor ikke fungerer for deg, er dette det eneste alternativet igjen.Som i denne metoden, vil du bli pålagt å tilbakestille enheten.

Merke:

Før du følger denne guiden, sørg for å lage en fullstendig sikkerhetskopi av filene dine, da den fjerner alt inkludert Amazon -kontoen din.

OK, så når alt er ferdig, følg bare trinnene nedenfor for å tilbakestille Firestick 4K til fabrikkstandardverdier:

  1. Start inn i Amazon Firetv -pinnen og hold deg påStartskjermen.
  2. Bruker nå fjernkontrollen og holdHøyre navigasjonsnøkkel+ TheTilbake Knappi noen sekunder.
  3. Du vil da se varselet på skjermen som "Fire TV Stick 4K slår av“.
  4. Etter dette vil enhetenskru avOg slett alt fra det, så bare vent en stund.

Når den prosessen er fullført, vil Firestick starte opp og du ser skjermen der du blir bedt om å sette den opp.Du trenger bare å følge alle trinnene som er gitt på skjermen, og i neste prosess vil den be om å koble fjernkontrollen.

Du kan også sjekke trinnvis guide her:Hvordan tilbakestille Firestick til fabrikkinnstillinger

Dette vil lett fikse de fleste av problemene dine, inkludertOveroppheting, Tom skjerm, startskjerm som ikke er tilgjengelig og flere andre kjente problemer.Men sørg for å følge denne guiden nøye, da du trenger å installere alle appene igjen.

Når du har tilbakestilt denne enheten, må du jailbreak den igjen, så bare følg denne guiden for å kjenne den komplette prosessen:Hvordan jailbreak Firestick

Hvordan synkronisere Firestick Remote til TV

Å synkronisere Firestick Remote er en annen løsning i tilfelle du ikke kan bruke fjernkontrollen.Dette er en god metode i tilfelle du feilaktig ikke parret fjernkontrollen.Som vi allerede vet om du ikke er synkronisert med en fjernkontroll, vil du ikke kunne bruke den.

Nedenfor er trinnene som kan brukes til å synkronisere Fire TV Stick Remote til TV -en:

Det første vi trenger å gjøre er å laste ned Fire TV Remote -appen fraGoogle Play Storeeller Apple Store.Beste Firestick eksterne apper

Når FIRETV -fjernkontrollen er lastet ned, kobles du nå til det samme WiFi -nettverket på mobiltelefonen du bruker på TV -en og deretter lanserer appen.

How To Reset Firestick Remote [Step-By-Step 2023] | (5)

Når du lanserer den for første gang, vil du motta en varsel om brann -TV -kunngjøringer som vises der, velg sikker på når du blir spurt.

How To Reset Firestick Remote [Step-By-Step 2023] | (6)

På neste skjermbilde vil du legge merke til navnet på TV -en din vises der, så trykk på den (i mitt tilfelle er det Firesticklabs Firetv).

Merk: Hvis du ikke vil koble deg til det samme WiFi -nettverket, kan du bruke den nye enhetsknappen og etter dette logget på med Amazon -kontoen du bruker på TV -en.

How To Reset Firestick Remote [Step-By-Step 2023] | (7)

Når du trykker på TV-navnet ditt, vil du se en 4-sifret kode på skjermen, så ikke velg Ignorer-knappen, da vi trenger denne koden i neste trinn.

How To Reset Firestick Remote [Step-By-Step 2023] | (8)

Nå fra Fire TV Remote App Type koden du ser ovenfor for å koble appen med Firetv Stick.

How To Reset Firestick Remote [Step-By-Step 2023] | (9)

Etter å ha skrevet koden vil du se en instruksjonsveiledning der nå ignorerer det og bare trykke på Aktiver.

How To Reset Firestick Remote [Step-By-Step 2023] | (10)

FIRETV Remote App har sammenkoblet med TV -en din, og her vil du se navigasjonstaster, MIC -knapp for Alexa, Innstillinger og så videre.

Det er det bare lukker appen fra mobiltelefonen din og bruker deretter fjernkontrollen i stedet, og den vil fungere som en sjarm.Dette kan være det beste alternativet for de som ikke ønsker å tilbakestille Firetv -pinnen eller miste dyrebare data.

Firestick Remote Blinking Orange

Etter å ha tilbakestilt fjernkontrollen har jeg sett mange mennesker som står overfor den oransje LED kontinuerlig blinker.Dette indikatorlyset betyr at wifi -nettverket du kobler til er ikke sterkt nok.Selv om du kanskje ikke mottar de riktige signalene også.

Det kan være flere rettelser for dette som det første du trenger å gjøre er å tilbakestille ruteren.Som om ruteren har noen innstillingsproblemer, står du sannsynligvis overfor sakte internett, WiFi -styrkeproblemer og mange flere.

Kontroller også om det er noen hindringer som får enheten til å ikke motta riktige WiFi -signaler som mikrobølgeovn eller andre enheter.Sørg for å fjerne alle disse hindringene slik at enheten mottar riktige signaler og unngår oransje LED.

Det er flere andre rettelser for dette, så hvis du vil lære mer, følg denne guiden:Fix Firestick ikke koble til wifi

Konklusjon

Dette er noen raske og enkleste måter å tilbakestille Firestick Remote i tilfelle du står overfor problemer.Metoden som jeg ga her er ganske enkel og kan enkelt brukes selv om du ikke har nok kunnskap om denne enheten.

Så hvis du har hoppet over noen del, så sørg for å gå over og sjekke ut igjen, da jeg også ga noen andre nyttige guider.

Selv om du også vil kunne synkronisere fjernkontrollen med TV -en hvis du ikke vil tilbakestille den til standardverdier.Videre ga jeg også noen mulige rettelser for de som står overfor det oransje ledede blinkende problemet.

Så selv etter å ha lest hele guiden hvis du fremdeles har problemer, kan du gjerne gi meg beskjed i kommentarfeltet.Ikke glem å dele hvilken metode som fungerer for deg, slik at andre mennesker vet at denne guiden er nyttig.

Hvordan tilbakestille Firestick Remote [Step-By-Step 2023] | (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6466

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.