Audi Remote Start: The Full Rundown (2024)

Bilde avStockSnapfraPixabay

Mange sjåfører spør om tilgjengeligheten av Audi Remote Start.Det er faktisk en av de mest etterspurte bilfunksjonene blant Audi -sjåfører.

Få en kuratert liste over de beste Audi -oppføringene

Copilot -appen er den smarteste måten å kjøpe en Audi.Fortell oss hva du leter etter, og vi sender deg en kuratert liste over den best brukteAudi -oppføringerI ditt område - ikke mer bla gjennom hundrevis av oppføringer som leter etter skjulte perler.

Dessverre har Audi -kjøretøyer ikke full eksterne startfunksjoner, selv om de kan legges til senere gjennom et forhandler- eller ettermarkedsinstallasjonsselskap.I stedet har Audi -biler Audi Advanced Key, som gir mange lignende fordeler.

Hvis du lurer på om Audi Remote Start eller Audi Advanced -nøkkelen passer bedre for deg, må du notere informasjonen nedenfor i denne korte gjennomgangen.

Hva er ekstern start?

Remote Start er en teknologisk avansert evne som først ble tilbudt av GM i 2003. Disse systemene lar en sjåfør starte kjøretøyet hvor som helst innenfor et bestemt område ved å bruke en spesiell nøkkel FOB eller mobilapp.Når den er aktivert, vil bilen automatisk løpe i en forhåndsbestemt tid, vanligvis 10 eller 15 minutter.

Vær sikker på at du får den beste avtalen

Copilot søker etter ditt område og lar deg få vite om det er en bedre avtale på et lignende kjøretøy i nærheten, så du er alltid sikker på at du har best mulig avtale.DeCopilot -apper den smarteste måten å kjøpe en bil på.

Audi Remote Start tilgjengelighet

Audi Remote Start er bare tilgjengelig i mange år som et ettermarkedstilskudd og har vært en populær modifisering blant eiere.Imidlertid, mens fjernstart har startet i USA, har mange utenlandske bilprodusenter vært trege med å legge til denne funksjonen på grunn av forskrifter i andre deler av verden.

Audi -kjøretøy har historisk sett ikke vært tilgjengelige med fjernstart.I Tyskland, der Audi er basert, er det ulovlig å ha en ekstern start.Av denne grunn vil ekstern start sannsynligvis aldri komme standard på noe Audi -kjøretøy, selv om de viktigste FOB -ene kan støtte teknologien.

I tillegg til å tilby installasjon av Audi Remote Start på nye kjøretøyer, kan eldre Audi -modeller også ettermonteres med samme teknologi.Som svar på forbrukernes etterspørsel, inkluderer noen Audi -forhandlere nå muligheten til å programmere OEM -nøkkelen med eksterne startfunksjoner.Myaudi -appen kan også integreres for å kontrollere det eksterne startsystemet fra telefonen din som en bonus.

Ettermarkedsinstallasjon er også tilgjengelig fra andre biltilbehørsbedrifter.

Audi Advanced Key Capabilities

Audi tilbyr Audi Advanced-nøkkelen i stedet for fjernstart, en variant av ekstern start som tilbyr nøkkelfri oppføring og trykknappstart/stoppegenskaper.Dette systemet fungerer ved å bruke nærhetssensorer som ligger i kjøretøyets dører og bagasjerom som aktiverer når du og din avgjørende tilnærming er innen omtrent 5 fot fra bilen.

Med Audi Advanced Key kan du låse opp bildørene dine eller starte kjøretøyet uten å måtte grave i vesken eller lommene for nøklene.

Selv om det ikke er en komplett ekstern start, kan Audi Advanced Key -drivere starte kjøretøyet ved å bruke en push -startmekanisme som ikke krever en nøkkelinnsetting.Dette kan være et praktisk alternativ til fjernstart for mange drivere.

Audi Advanced -tasten tillater også lagrede driverprofiler som returnerer kjøretøyets speil og seteposisjoner til tilpassede minneinnstillinger.

De beste sedansene med høy bakkeklaring

Det er mange kjøretøyer på markedet som lar deg tårne over hindringer uten å miste bekvemmeligheten av en kompakt bil.Derfor har vi satt sammen en liste over vår favoritt nyeSedans med høy bakkeklaring.

Det er verdt å merke seg detekstern kjøretøytilgangKan også kontrolleres fra hvilken som helst avstand med Myaudi -appen.Dette lar sjåførene låse opp kjøretøyet direkte fra appen.

Selv om Audi Advanced -nøkkelen ikke er en fullt funksjonell fjernstart, tilbyr den mange av de samme fordelene og fordelene med fjernstart, for eksempel ikke å trenge å fumle rundt med en nøkkel.

Fordeler og ulemper med fjernstart

Hvorvidt å bruke ekstern start er et spørsmål om personlig preferanse.Det er mange argumenter både for og mot bruk av fjernstart.Noen av fordeler og ulemper inkluderer:

Fordeler

  • Vær akklimatisering - Med en fjernstart kan du varme opp (eller kjøle deg ned) bilen før du kommer inn, noe som kan være en enorm fordel og til og med en nødvendighet avhengig av ditt lokale klima.Det lar også motoren din varme opp til optimale kjøreforhold før du til og med tråkker ut døra.
  • Bekvemmelighet - Hvis hendene dine er fulle av handleposer eller en surrende pjokk, er det siste du vil gjøre å rote med nøkkelen din.Fjernstart gir en måte å få tilgang til kjøretøyet ditt før du går inn i det, sparer deg tid og holder hendene fri.Mange foretrekker at fjernkontroll starter til all annen teknologi på grunn av muligheten til å kontrollere klimaet inne i kjøretøyet.Dagens avanserte eksterne startfunksjoner inkluderer spesialiserte innstillinger for klimakontroll og tilgang til mobilapper.

Sparer tid - spesielt i vinterhalvåret, å kunne starte bilen før du til og med har forlatt huset ditt, kan spare deg for tid.Et varmt kjøretøy smelter automatisk is og snø fra frontruten, og gir deg et bedre alternativ enn å trekke frem en isskraper og spare deg verdifull tid om morgenen.

8 spørsmål å stille når du kjøper en bruktbil

Så du er i markedet for et brukt kjøretøy?Vi har gått foran og forberedt noen essensielleSpørsmål å stille når du kjøper en bruktbil.

Ulemper

  • Forurensning - Å la bilen løpe mens du ikke er i den uunngåelig bruker mer drivstoff, og bidrar til unødvendig forurensning.(For å bekjempe dette har mange eksterne startsystemer en innebygd avstengningsfunksjon etter 10 eller 15 minutter.)
  • Kostnad - I tillegg til kostnadene ved å legge til ekstern start som et alternativ eller et ettermarkedstilskudd til kjøretøyet ditt, hvis du bruker funksjonen ofte, kan det også koste deg på bensinpumpen med alt det ekstra drivstoffet.
  • Juridiske bestemmelser - I noen deler av verden er det ulovlig å forlate en bilmotor uten sjåfør.Forurensning og miljømessige bekymringer er hovedårsaken til dette regelverket, men personvernhensyn for å muliggjøre automatisk tyveri er også bekymret.

Audi Remote Start: Vanlige spørsmål

Har Audi en offisiell ekstern startfunksjon?

Audi har ikke en ekstern startfunksjon i en offisiell kapasitet.Siden de fleste Audis er laget i Tyskland, der det er ulovlig å ha bilen din i gang uten en sjåfør bak rattet, kan ikke bilprodusenten legge til ekstern start på kjøretøyene lovlig.

Alternativt kan du brukeAudi Advanced Key, som fungerer på samme måte som en ekstern startnøkkel FOB.

Er det ulovlig å gå på tomgang?

Vi har nevnt ovenfor hvor tomgang bilen din kan ha lovlige bestemmelser og miljøpåvirkninger.Avhengig av staten der du bor, kan det være ulovlig å forlate bilen din på tomgang i lengre perioder, inkludert stater som Arizona, California, New York, Oregon, Texas, Washington og mange andre.

USAs miljøvernbyrå (EPA) har en sammenstilling avStater med tomgangsloverfor din referanse.

Vil et ettermarkedsstart starte garantien?

Nei. Mange forhandlere vil fortelle deg at alt de ikke installerte seg selv, vil annullere garantien din, noe som ikke er sant.UnderMagnuson - Moss Garantieloven, Bilprodusenter kan ikke avbryte den nye bilgarantien bare ved å bruke et ettermarkedsprodukt, forutsatt at det ble riktig installert og forårsaket ingen skade på kjøretøyet.

Kan en ekstern starter brenne ut eller skade bilens startpakke?

Nei, dette er bare en myte.I noen tilfeller trodde folk også at eksterne bilstartere satte unødvendig belastning på motoren, som er en annen grunnløs myte.Uansett hvordan du bruker den eksterne starteren, vil motoren fungere som vanlig og ikke reagere annerledes.Det er ikke annerledes enn å starte bilen mens du er bak rattet og venter på at den skal varme opp.

Kan eksterne startende gjøre det enkelt å stjele kjøretøyet mitt?

Nei. En vanlig bekymring for eksterne startere er at de er en sikkerhetsrisiko.Hva om noen kom inn i kjøretøyet mitt etter at det ble startet eksternt?Fjernstartere simulerer den samme motorstartsekvensen ved å bruke biltasten.For at en person skal kjøre av med bilen din, må de låse opp og avvæpne det eksterne startsystemet.Enda viktigere er at nøkkelen eller nøkkelen FOB må være i tenningen for at kjøretøyet skal starte.

Moderne fjernstartere fungerer på en måte som vil slå av bilen hvis noen bruker bremsepedalen for å skifte gir for å kjøre uten tilstedeværelse av en nøkkel eller nøkkel FOB.

Siste tanker

Selv om ekstern start ikke kommer standard på noe Audi -kjøretøy, kan funksjonen legges til via en oppgradering av ettermarkedet hvis fordelene er så appellerer til deg.Siden Audi Advanced Key tilbyr mange av de samme fordelene uten de ekstra bekymringene som følger med en ekstern start, kan du imidlertid synes det er et bedre alternativ å forlate kjøretøyet ditt som den er.

Få en kuratert liste over de beste brukte bilene i nærheten

DeCopilot Car Shopping Apper den enkleste måten å kjøpe en bil på.Fortell oss hva du leter etter, og vi vil søke i varelageret til hvert forhandler i ditt område for å gjøre deg til en personlig liste over de beste biloppføringene i ditt område.

Leter du bare etter nyere modeller?Copilot Sammenlign er søkemotoren for nesten nye biler.Bare se biler fem år eller nyere med lav kjørelengde-Copilot sammenligne er den beste måten å finne ut av leieavtaler, tidlig innbytte og CPO-biler.

Den beste delen?Copilot er bygget ved hjelp av den samme teknologien som forhandlere bruker for å kjøpe og selge varelager, så vi har mer informasjon om hvert kjøretøy enn konkurrenter.Copilot fungerer ikke med forhandlere, så det er ingen sponsede innlegg eller annen lyssky praksis - bare den mest informasjonen om de beste bilene.Sjekk ut vårOm ossSide for å se hvordan Copilot fungerer.

Audi Remote Start: The Full Rundown (2024)

FAQs

How do you reset a remote start module? ›

Press the Lock button on your remote car starter. Within five seconds of turning it on, turn your key back to the "off" position (or press the start button again). Repeat the on-off cycle three more times—you'll do four in total.

Why doesn't Audi do remote start? ›

Since most Audis are made in Germany, where it's illegal to have your car running without a driver behind the wheel, the automaker can't add Remote Start to its vehicles legally. Alternatively, you may use the Audi advanced key, which functions similarly to a remote start key fob.

Why does my remote start not work all the time? ›

If you're having issues with your remote starter, make sure that your hood is securely latched. It's also possible that the pin or tilt switch itself has become broken or disconnected. If this is the case, you can have it replaced at most mobile electronics stores.

Does Audi have an app for remote start? ›

Additionally, the Audi connect app now features remote engine start capability integrated into nearly the entire 2024 lineup; including almost all A4, A5, A6, A7, A8, Q5, Q7 and Q8 models.

How much does Audi remote start cost? ›

Adding remote start can cost between $400-$500, including installation—which can take as little as 30 minutes. The myAudi app can even be integrated to control remote starts, despite it not being part of the inbuilt functionality.

How does Audi keyless start work? ›

The Audi Advanced Key works by communicating with proximity sensors in each car door and trunk lid. These sensors are matched to a radio pulse generator in the key that activates when you are within approximately five feet of your vehicle.

Why does my remote work for a few seconds then stops working? ›

Check whether you need a fresh pair of batteries. Perform a Power reset: Un-plug the TV power cord for 60 secs (or 2 minutes for Android TVs) and plug back in. Alternatively, for Android TVs perform a reset by holding down the power button on the remote control for 5 seconds. Perform a TV software update.

How many minutes does remote start last? ›

Press and hold the “Remote Start (circling arrow icon)” button for a 3-count. The vehicle's lights will flash, and the engine will start. It will run for about 10 minutes on its own.

Why does my remote start fail when I open the door? ›

Why does my engine turn off after I open my door when using remote services? For safety and security, the vehicle was designed to shut-off automatically when a door is opened after being started remotely. Was this answer helpful?

How do I know if I need a bypass module for remote start? ›

Do I Need a Bypass Module? If your vehicle was manufactured after the year 2000 and your key has a transponder, then YES you do need a bypass module for remote start. If you're not sure if your vehicle falls into this category (and it likely does) don's worry, your installer will be able to advise you.

What is a remote start module? ›

Remote start systems consist of 2 key parts: a control module/radio receiver and a remote transmitter. The control module is installed into your vehicle, which allows you to remotely start your vehicle with the push of a button on the remote transmitter.

Can a remote control be reset? ›

Reset the remote control. Open the battery compartment cover and remove the batteries. Press and hold the Power button for three seconds. Insert the batteries again and close the battery compartment cover.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 6120

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.